Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Sutera Thai-Thai Silk-Mistine-Giffarine

Kalau pergi Thailand, tak sah tak beli Thai Silk,kan3? apatah lagi kalau ada kawan2 nak pergi Thai,
memang gerenti kirim Thai Silk kan. Baik plain mahupun yang matching2 tu kan,
sekarang ni even ada Thai Silk 3 tone! Bukan apa, harga Thai Silk kat sini boleh tahan la jugak.. Thai Silk ni sesuai buat baju kurung dan sebagainya, nak iron senang,nak matching tudung pun senang, lagi pulak, kalau nak tambah manik2 pun lagi cun!^_^ Apa sebab tulis blog ala-ala promoter ni? Ni ha, cuba tengok,pilih3.. Nak warna apa? Memang banyak pilihan,
hijau banyak pesen hijau, biru banyak pesen biru,macam2!
Tengok la sendiri, berminat, pm sy ke, komen kt bawah tu ke, ok? ^_^
Kain2 ni saya memang ambil sendiri dari kedai kat Selatan Thai. Walau sekadar nak cari duit poket,
boleh tahan bergadai nyawa jugak la,
tiap2 kali pergi ambil untuk tempahan2...
kan ada hari2 bergolak,macam bahaya la jugak... Sebenarnya bukan senang nak cari Thai Silk walaupun di Thailand, takde la macam, jalan2 terserempak berderet…

CAT UPDATE!

#PUTEH'S URGENT UPDATE

Hello. This is Puteh. Today we were in shocked!
There's an addition to our family yet again.
Adek said he could not resist this one boy.
He's a Persian mixed with i'm not sure what...
I'm no longer a baby,I'm a big brother now!
Hmmm,and Nero's fur also seems to wins over mine =_='
Anyway, you're so welcome Nero!

This was him when he first arrived home..Our Nero is handsome?
and this is him now.haha,sleepy kiddo by now. bye! Meow!