Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Jom tambah side income! Prepaid that pays! Tone Excel, wow!!

Jom kita semua pakat-pakat tambah side income! Syaratnya mudah je: Ada RM 90, ada handset, jom daftar tone excel! Ayuh kita keluar dari masalah kewangan! takde masalah kewangan? Jom tambahkan lagi kesuburan kewangan kita! Ayuh ke arah financial freedom! Financial freedom!! *\(^o^)/* Hanya RM 90 untuk pendaftaran keahlian seumur hidup. Ibarat bukak kedai topup, orang lain topup pun kita dapat komisyen jugak ;) Tulis panjang pun tak guna,kan  just nak share pengalaman sendiri  Sebelum ni saya pengguna celcom. Bertahun-tahun dah. Setialah kononnya. Dah tu pulak saya ni jenis yang sentiasa topup, kerap topup. Bukan topup bulanan,tapi asal takde kredit je,topup,suka ati saya je.Sampai la satu tahap, saya fikir, topup punya la banyak, jarang bebenor dapat apa2 faedah lain selain dari kredittu je.*haih kupid la celcom nie..* Pastu saya terdengar dari kawan saya tentang tone excel tunetalk nie. O_O wah.macam2 faedah yang ditawarkan. Line dia pulak, di mana ada celcom,di stu ada tune ta…