Tuesday, June 24, 2014

Jom tambah side income! Prepaid that pays! Tone Excel, wow!!

Jom kita semua pakat-pakat tambah side income!
Syaratnya mudah je:
Ada RM 90, ada handset,
jom daftar tone excel!
 
Ayuh kita keluar dari masalah kewangan!
takde masalah kewangan?
Jom tambahkan lagi kesuburan kewangan kita!
Ayuh ke arah financial freedom!
Financial freedom!! *\(^o^)/*
Hanya RM 90 untuk pendaftaran keahlian seumur hidup.
Ibarat bukak kedai topup,
orang lain topup pun kita dapat komisyen jugak ;)
 
Tulis panjang pun tak guna,kan
 just nak share pengalaman sendiri 
 
Sebelum ni saya pengguna celcom. Bertahun-tahun dah. Setialah kononnya. Dah tu pulak saya ni jenis yang sentiasa topup, kerap topup. Bukan topup bulanan,tapi asal takde kredit je,topup,suka ati saya je.  Sampai la satu tahap, saya fikir, topup punya la banyak, jarang bebenor dapat apa2 faedah lain selain dari kredit  tu je.*haih kupid la celcom nie..* Pastu saya terdengar dari kawan saya tentang tone excel tunetalk nie. O_O wah.macam2 faedah yang ditawarkan. Line dia pulak, di mana ada celcom,di stu ada tune talk. Lama saya balik termenung. >_<' Dalam diam saya ushaa,punya ushaa..pastu fikir..lagi lama aku usha,lagi banyak peluang missed nih! hmm,baik pakai simkad tone excel ni,kalau line dia ikot celcom je. Selama pakai celcom takde dapat apa. Kalau tone excel ni, selain dapat kredit, dapat point yang boleh ditebus untuk tiket airasia jugak, takde tarikh luput pulak tu! tergoda betol dengan tawaran point tu *hati seorang pengembara, kan*   ye la,sambil topup,ade faedah jugak, ye idok? Tup2 saya pun daftar. So far, dengan kekerapan saya topup, point terkumpul saya dah makin banyak! Lagi banyak dari introducer saya. Hehehe. Rasanya hujung tahun dah boleh tebus tiket dah. Bila saya introduce member baru, saya dapat komisen. Bila orang topup pun saya dapat komisyen. Wah, seronok kan macam ni?
Saya dah,anda pulak? Jomlaa
 
  So sekarang,
sedar tak yang kita boleh buat side income dengan handset kita?
walau cikai, walau bukan Iphone atau S5.hehehe
Jom maksimumkan penggunaan handphone anda!
Pilihlah simkad yang boleh memberi pulangan!
Ayuh tukar ke Tone Excel Prepaid Simcard :D
Jom! Fikir apa lagi tu, peluang dah ada,rebut je!
 
 Saya agen simkad prepaid Tone excel Tune talk
Fiqah Lee: 013-9562695
(psst: boleh kekalkan nombor lama la)
more info whatsapp/pm je
Penghantaran pos ke seluruh Malaysia.