Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2014

Fokus...

Alhamdulillah..semester 2 Master of Accountancy nie dah berakhir dengan jayanya..  Barang siapa berusaha dia akan dapat apa yang di usahakan lah,kan,kan? Okei lah tu..walaupun harapan nak grad ANC berkecai dari last sem pun.
Apa pun fokus,fokus fokus untuk semester terakhir nih. Dissertation je, aka research paper je..kelas2 dah abih Yay! Walaupun tajuk tak confirm & supervisor tak tahu sape2 lagi, semoga Allah permudahkan.
Baru-baru ni ke ibukota untuk majlis kahwin kawan Master, ada pulak musibah terjadi, aku pun balik awal aka sebelum majlis lagi.. Pengajaran hidup & hikmah ni Allah tunjukkan dalam macam2 cara, kadang2 dlm cara yang kita tak sangka. Pape hal,aku terpaksa akur & redha yang aku memang takde luck dalam bersahabat. What to do? What to do..
hmm,lagi..nak tulis ape..oh ya, aku sekarang nie dah tambah lagi satu cabang pencarian rezeki. I'm a certified Prudential BSN Takaful insurance agent, so kalau nak ambik insurans yang terunsur takaful tu, roger je la…

PRO ARGININE PLUS (PRO ARGI9 +)

PRO ARGININE PLUS (PRO ARGI9 +) APAKAH PRO ARGI9 PLUS?Pro Argi9 Plus adalah suatu persediaan makanan tambahan yang apabila di ambil akan membantu tubuh badan menghasilkan Nitric Oxide (NO) . Pro Argi9 Plus merupakan antara persediaan Nitic Oxide terbaik di dunia. MENGAPA PERLUKAN NITRIC OXIDE(NO)?Nitric Oxide (NO) merupakan bahan natural yang terdapat didalam setiap sel,tisu dan organ manusia. Setiap sel,tisu dan organ manusia memerlukan NO untuk berfungsi secara normal terutamanya saluran darah dan jantung. Kadar NO yang optima di dalam tubuh badan akan menyumbang kepada kesihatan yang juga optima. Penghidap diabetes/ kencing manis, darah tinggi, kolestrol tinggi dan obesiti misalannya akan mengalami kekurangan NO yang boleh menjadi penyebab antaranya serangan sakit jantung, serangan angina ahmar (stroke) dan lain-lain. Usia yang semakin meningkat juga antara factor yang dikaitkan dengan kekurangan NO. APAKAH BAHAN DI DALAM PRO ARGI9 PLUS?Bahan utama di dalam Pro Argi9 Plus ialah As…