Sunday, December 14, 2014

Jom Manis untuk Sihat!

Hello semua..
Perasan tak, kebanyakan online sites dah start buat '2014,YEAR IN REVIEW'..
hehe..takpe2, sebelum kita tutup tahun ni..
Ada satu benda baru nak share.

Sape suka minum manis2? Teh tarik mau sokmo?
Makan maanis? Suka kek?
Tapi ye la,takut jugak diabetes kan..
takpe,takpe,jangan bimbang.


Ni, ada satu produk baru..

saya sendiri baru start guna..
satu titik je dah manis bukan main lagi! :O
dia ala2 pemanis alternatif semulajadi,
manis macam gula,ai lebih enak dari gula kot,
tapi ia bukan stevia,bukan gula sintetik taw,
no kalori! no kolestrol,
boleh guna untuk gantikan gula bila buat kek.
Boleh lah cuba ni.
memang best! p3sweetener namanya..Pengganti gula..
Di cipta dengan teknologi nano, dari tebu hitam..
Memang sesuai untuk pengguna2 yang mencari2 alternatif kepada gula,
tapi masih nakkan kemanisan dalam kehidupan seharian,
tanpa perlu risaukan mudarat berpunca dari gula.

p/s: jangan tekejut dalam sebulan dah gantikan gula dengan p3 sweetener ni, urin pun akan kurang pekat dah. ye la sebab ginjal dah takyah keje macam mana ia nak proses gula pasir tu.. hehe.. tambah lagi, insyaallah la slim melim..kan dah cut gula tuuu ;)

Berminat nak order? Macam biasalah.. 
Fiqah Lee anda ni akan sentiasa berkhidmat! :D
Whatsapp je ke 013-9562695 (Fiqah Lee)