Skip to main content

Jom tambah side income! Prepaid that pays! Tone Excel, wow!!

Jom kita semua pakat-pakat tambah side income!
Syaratnya mudah je:
Ada RM 90, ada handset,
jom daftar tone excel!
 
Ayuh kita keluar dari masalah kewangan!
takde masalah kewangan?
Jom tambahkan lagi kesuburan kewangan kita!
Ayuh ke arah financial freedom!
Financial freedom!! *\(^o^)/*
Hanya RM 90 untuk pendaftaran keahlian seumur hidup.
Ibarat bukak kedai topup,
orang lain topup pun kita dapat komisyen jugak ;)
 
Tulis panjang pun tak guna,kan
 just nak share pengalaman sendiri 
 
Sebelum ni saya pengguna celcom. Bertahun-tahun dah. Setialah kononnya. Dah tu pulak saya ni jenis yang sentiasa topup, kerap topup. Bukan topup bulanan,tapi asal takde kredit je,topup,suka ati saya je.  Sampai la satu tahap, saya fikir, topup punya la banyak, jarang bebenor dapat apa2 faedah lain selain dari kredit  tu je.*haih kupid la celcom nie..* Pastu saya terdengar dari kawan saya tentang tone excel tunetalk nie. O_O wah.macam2 faedah yang ditawarkan. Line dia pulak, di mana ada celcom,di stu ada tune talk. Lama saya balik termenung. >_<' Dalam diam saya ushaa,punya ushaa..pastu fikir..lagi lama aku usha,lagi banyak peluang missed nih! hmm,baik pakai simkad tone excel ni,kalau line dia ikot celcom je. Selama pakai celcom takde dapat apa. Kalau tone excel ni, selain dapat kredit, dapat point yang boleh ditebus untuk tiket airasia jugak, takde tarikh luput pulak tu! tergoda betol dengan tawaran point tu *hati seorang pengembara, kan*   ye la,sambil topup,ade faedah jugak, ye idok? Tup2 saya pun daftar. So far, dengan kekerapan saya topup, point terkumpul saya dah makin banyak! Lagi banyak dari introducer saya. Hehehe. Rasanya hujung tahun dah boleh tebus tiket dah. Bila saya introduce member baru, saya dapat komisen. Bila orang topup pun saya dapat komisyen. Wah, seronok kan macam ni?
Saya dah,anda pulak? Jomlaa
 
  So sekarang,
sedar tak yang kita boleh buat side income dengan handset kita?
walau cikai, walau bukan Iphone atau S5.hehehe
Jom maksimumkan penggunaan handphone anda!
Pilihlah simkad yang boleh memberi pulangan!
Ayuh tukar ke Tone Excel Prepaid Simcard :D
Jom! Fikir apa lagi tu, peluang dah ada,rebut je!
 
 Saya agen simkad prepaid Tone excel Tune talk
Fiqah Lee: 013-9562695
(psst: boleh kekalkan nombor lama la)
more info whatsapp/pm je
Penghantaran pos ke seluruh Malaysia.
 

Comments

Popular posts from this blog

Birdsnest Hostel in Hongdae

DISCLAIMER: BIRDSNEST HOSTEL HAS MOVED TO A NEW PLACE UNDER THE NAME OF 'THIS IS.. GUESTHOUSE'. THE NEW LOCATION IS JUST CLOSE BY. DROP BY ANY QUESTION.

It's May already. Been couple of months since my trip to Korea,  and I've been missing that country ever since.  Ahh,I need to go there again and stay longer and explore more! ^_^

So this post is gonna be about the Birdsnest Hostel,  that I stayed while I'm in Seoul.  It's my second hostel after Namu GH.
Owned and run by Mr DongUk Lee. It's a hostel that he just set up after coming back from his RTW trip.
We first arrived at the hostel without any reservation,on one cold day.. Luckily, DongUk  attended us. We asked whether any rooms available and he said yes.
Later he lead us to our dorm room.



We opted for the mixed dorm, 18000 won per person/night after 10% winter-discount. However, he told us to stay in the female dorm,with the same price. Thanks! Usually female only dorm a bit pricy,but he's so nice to let us.
Fo…

Going to YG Entertainment Building

What a trip to Seoul,South Korea without ever going to see   THE YG Entertainment HQ building for the YG stans?  Be it VIP,LUCKY 7 or BLACKJACK (just naming some),  even seeing the building itself brings joy & excitement to us,right?  Let alone being lucky enough to see the stars up close :D
Going to YG building almost becoming my daily routine,tehee.
*no, i'm not a sasaeng fans*  It's hard not to when you know where it is. Because,it's like,  "this is my only chance to see and experience the awesomeness first hand". Actually I had tried walking from Hongdae to Hapjeong too.  It's not too far though, yes, I did reached YG Building, but it's time & energy consuming. ^^  Best to go by subway or bus, or better taxi.  Haven't tried going by bus or taxi,just subway.  So,here it is.
Take subway Line 2 (Green). Off at Hapjeong Station, exit 8. It's about 5-10minutes from the station,depends on your pace. Hehe,like mine,I bet yours will be as lig…

UiTM MACHANG CAMPUS

*the main entrance,the admin building*
Hello! The semester is about to kick-off for some students, especially for those SPM-holders. So, as the senior student,I am, welcoming you guys to the Uni life! Please expect fun time learning,meeting and making friends, and great memories to be created as you go along this process.^^

If you happen to be accepted into UiTM Machang Campus,ahah! Then again,i welcome you! Allow me to simply explain about this campus.
UiTM Machang Campus is my current Uni.well actually it WAS my campus while i was doing my Diploma in Accountancy several years ago. After graduating, i was again accepted to further my study at this campus. ^^

It has been wonderful several years for me. Even though the campus is located quite far away from civilization, but that's the special thing about it! When i stated quite far,please do not expect anything like fast food restaurants or shopping mall or even supermarket. The most we have near the campus is 7-Eleven!! (^_~)
The…