Sunday, February 19, 2012

Kepada sesiapa yang nak kirim apa2 (yg appropriate lah kan-kena bayar of course!),
dengan penuh ikhlas saya nk buat 'open counter'.
Sape2 berminat, tulis kt bwh apa yg korg nk kirim,
nt kami2 akan survey harga dlu,kalo brg2 tu mcm spesel ke apa,
like kain ke, hanbok ke, baju ke,kasut ke,Bigshow merchandise ker,
Kpop souvenirs ker,poster ke,album ke,etc lah
setiap kiriman jgn la lebih2 dari 1kg kot,
first 10 come first serve or akan di consider dlu oleh kami2.
OK? Pape hal nt akan D update lagi.


CLOSED already. kpd kak Jaja, email me your address ye.

2 comments:

  1. fiqah, akak nak!!
    aci tak?? nnti akk bgtau nk apa. sbb tak bole pk, eksaited plak... maybe nk kirim sudu chopstick cam gtu...

    aci tak kira akk masuk list?

    ReplyDelete

Say something... ^_^